NyitólapPartnereinknek CégünkrőlSajtószobaSzolgáltatások TermékskálaKapcsolatRegisztrációIn memoriam
 
Hírek

2014 szeptember 18-án tartotta a JET-VILL Kft. megalakulásának 20 éves jubileumi rendezvényét, melyre üzleti partnereket hívtunk meg.

A JET-VILL Kft. "Új technológia infokommunikációs és más rendszerek közterületi elhelyezési problémájának megoldására" címmel támogatást nyert a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap finanszírozásában a KMR_12-1 azonosítóval megjelent pályázati kiíráson. A támogatás összege: 41.709.702,- Ft.

Telepítésre került Siófokon az új fejlesztésű JFA 310 PW típusú vízmentes energiapont.

Az E-ON területén, a keszthelyi Fő tér felújítása kapcsán, telepítésre került az első JFA 200 EW típusú vízmentes kábelelosztó.

2011-ben Kairóban megállapodás született az ország legnagyobb vállalatával a JFA technológia afrikai transzferéről

Üzembe helyezésre és átadásra került a Kővágószőlősi Általános Nevelési Központ tetőszerkezetére telepített 20 kWp-es napelemes kiserőmű

Mit nyújt Önnek a JET-VILL?

A JET-VILL 1994 óta megbízható, prosperáló vállalkozás. A növekedést Budapesten és Székesfehérváron saját ingatlan-beruházások, így központi telephely, kereskedőház és gyártócsarnok építése kísérte. Pécsett JET-VILL kirendeltség működik, amely a déli országrész igényeit fedi le.

Mit várhat Ön a JET-VILL-től?

Megrendelőink részére komplex szolgáltatást nyújtunk, ami magában foglalja az erősáramú villamos kivitelezés, gyártás és kereskedelem teljes vertikumát. Célunk, hogy kiváló minőségű és teljes körű szolgáltatásokkal a megrendelők igényeit maradéktalanul kielégítsük.

Kinek szolgáltat a JET-VILL?

Megrendelőink részben önkormányzatok és szolgáltatók, például banki, telekommunikációs illetve áramszolgáltatói területről. Sok ügyfelünk viszont az építőipari, a közlekedési vagy más iparágakból kerül ki.

.>> tekintse meg Önnek szóló ajánlatunkat

Milyen fejlesztéseket valósít meg a JET-VILL?

A JET-VILL nevéhez fűződik számos innovatív berendezés kifejlesztése, amelyek piaci sikert is arattak. Fejlesztéseinket önállóan és európai cégekkel együttműködve végezzük, külpiaci versenyképességünket a Szabadalmi Hivatalban bejegyzett termékeink is növelik.

 >> bővebben a JET-VILL termékeiről

Mitől más a JET-VILL?

Hosszú távra tervezünk, rövid távra koncentrálunk. Biztos lábakon állunk, stabil és fegyelmezett háttérrel, így megrendelőink mindig számíthatnak ránk. Készen állunk az Ön számára legjobb megoldást nyújtani.